Etusivu

perjantai 19. kesäkuuta 2015

Nautinnollista keskikesän juhlaa!

 
 
Onnellinen on se ihminen,
joka osaa nauttia pienistä asioista,
arkipäiväisistä tapahtumista
auringon paisteesta, päivällisestä, lounaasta,
aamun lehdestä postilaatikossa,
vastaantulevasta ystävästä -
Niin monet tavoittelevat elämän nautintoja
menemällä niiden ohitse.
 
-Tommy Tabermann-
 
 
 
 
 
Ihanaa keskikesän juhlaa sinulle! Sataa tai paistaa ympärilläsi. Olet kotona, hotellissa, teltassa tai mökillä. Oletpa sukulaisten, ystävien, tuttavien, työtovereiden  tai perheen kesken. Hyttysten ympäröimänä, märillä sukilla tai sohvan pohjalla elokuvia katsellen. Ihanaa, nautinnollista aikaa sinulle! Niistä pienistä hetkistä suuretkin juhlat ja parhaat muistot syntyvät.
 
Aina ja jokaisella on mahdollisuus valittaa, harmitella, surkutella, kapinoida tai ärsyyntyä. Aina voi valittaa säästä (milloin on liian kuumaa, milloin liian märkää). Sukulaisista löytyy paljon negatiivista, saatikaan omasta perheestä. Milloin on ruuhkaa, milloin ei ketään missään, milloin on liian kuuma ja milloin liian kylmä. Kuitenkin huomaamalla ne pienetkin hyvät asiat ympärillä ja hyväksymällä olosuhteet sellaisina kuin ne ovat, voi nauttia tästä hetkestä. Yhtälailla kuin voi valita valittamisen tai ärsyyntymisen, voi myös valita hyväksymisen ja tästä hetkestä nauttimisen.
 
Joten nautinnollista juhannuksen aikaa sinulle!
 

2 kommenttia:

 1. Moni viettää juhannuksen myös yksin ja sekin voi olla juuri se oikea tapa itselle. Me köllöttelemme kaupunkijuhannuksen merkeissä kotosalla. Hyvää juhannusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Kovin usein me ihmiset vaan huomaamattakin saatamme surkutella sitä mitä olemme tekemässä ja missä. Pääasia on huomata ilo ja onni omasta olemisesta niissä ympyröissä joissa on. Kotona yksin, voi olla jonkun haave ja nautinto.

   Kiitos samoin, ihanaa juhannusta teille myös!

   Poista

Kiitos kommentistasi!