Etusivu

maanantai 8. kesäkuuta 2015

Elämäntarkoitusta etsimässä


Tässä on 15 kysymystä, jotka asettavat sinut elämäntarkoituksesi suuntaan. Bongasin nämä kysymykset Katjan Tässä ja Nyt blogista, ne ovat poimittu mukaan täältä. Ole hyvä, käytä hyväksesi, jos tunnet tarvetta. Minä vastailin näihin kysymyksiin seuraavasti:

 
1. Mikä antaa minulle energiaa? Oma yksin vietetty aika lataa tehokkaasti akkujani. Perheeni ja muidenkin ihmisen kanssa koetut ilon ja onnen hetket. Liikunta ja kirjoittaminen.
 
Toiminta mikä on harmoniassa tarkoituksesi kanssa, energisoi. Toisaalta toiminta mikä ei resonoi ydinolemuksesi kanssa, uuvuttaa. Tiedosta ja käytä energiatasoasi oppaana. 

2. Mikä innostaa minua? Innostun uusista ideoista, ihmisten tarinoista ja kokemuksista. Innostun kirjoittamisesta, myös elämän pienistä ihmeistä. Oma lapseni saavat minut myös ponnistelemaan ja omalla energiallaan myös usein innostumaan.

Tämä on parempi kuin laimea "mistä olen intohimoinen?" Kenen tahansa on helppoa erottaa innostus. Ja hassua on, että löydät intohimosi pelkästään tiedostamalla, mikä innostaa sinua. 

3. Millaisia ideoita minulle tulee suihkussa? Vaikea kysymys... en muista mitä yleensä suihkussa ideoin. Saunan lauteilla yksinäni haaveilen unelmiani.
 
Suihku on luultavasti rentouttavin osa jokapäiväistä elämäämme. Inspiraatio iskee, kun olet rentoutunut, koska silloin olet vastaanottavaisin. Tiedosta siis, millainen inspiraatio tulee raikastuessasi ja puhdistuessasi.
 
4. Millaisista asioista ihmiset kysyvät minulta aina? Hmm... "Mitä sinä ajattelet / Mitä voin tehdä / Onko sinulle sattunut tai tapahtunut näin..?" Jotakuinkin tämäntapaisia kysymyksiä minulta kysytään, ei kukaan ole koskaan kysynyt minulta mitään mikä liittyisi teknisiin laitteisiin, ruoanlaittoon (no tähän ehkä kerran tai kaksi) tai ylipäätänsä yleissivistykseen liittyviin asioihin ;).
 
Millaisia neuvoja toiset etsivät sinulta? Tämä on merkki siitä arvosta, minkä voit mahdollisesti antaa maailmalle laajemmin.

 
5. Millaisia keskusteluja käyn lähimpieni kanssa? Elämänpohdintoja. Tulevaisuuden suunnitelmia. Kasvun iloja ja kipuja. Ilon ja surun aiheita.
   
Mihin aiheeseen uppoudut rakkaidesi kanssa? Mitä informaatiota jaat niiden ihmisten kanssa, joista välität eniten? Mistä puhut, kun olet todellinen itsesi?

6. Mitä teen vapaa-ajallani? Liikun, kirjoitan, luen, vietän aikaa perheeni ja ystävieni kanssa. Visioin tulevaa ja rentoudun.

Teot sanelevat, missä prioriteetti on.
 
7. Mistä aiheista luen säännöllisesti? Hyvinvoinnista, elämäntavoista sekä ajatuksen voimasta.  
 
Selvä tapa säteillä valoa suurimpiin kiinnostuksiisi.
 
 
 
 
8. Mitä toistuvia unia minulla on? En saa nyt kiinni mistään toistuvasta unesta... unia kyllä olen viime aikoina nähnyt enemmänkin.
 
Unien teemat paljastavat paljon alitajunnastasi. Etsi unien merkitystä tajutaksesi paremmin välitettävän esoteerisen viisauden.
 
9. Minkä elämäni kokemusten aikana olen tuntenut olevani eniten elossa? Oi... tätä piti ihan todella miettiä. Uskon kuitenkin olleeni eniten elossa niinä hetkinä, kun olen ollut täysin läsnä hetkessä ja sisäisen fiiliksen on täyttänyt rakkauden tunne. Elossa olen kokenut olleeni myös saadessani luoda itse jotain, joskus tietty musiikkikin saa syttymään eloon :).
Eri "kierre" innostuksesi seuraamiseen.
 
10. Mitä ainutlaatuisia kiinnostuksia tai kykyjä minulla oli pienenä lapsena? Osasin virkata ennen kuin menin kouluun tai kirjoittaakaan. Olin hyvä käsitöissä ja sepitin ja kirjoitin tarinoita ja päiväkirjaa jo hyvin pienenä (heti kun opin kirjoittamaan).
 
Jos muistisi on hämärä, pyydä vanhemmiltasi lisää selkeyttä. Tämä kysymys paljastaa paljon luontaisista kyvyistäsi ja kiinnostuksistasi ennen yhteiskunnan ehdollistamista.


Loput 5 kysymystä jatkuu seuraavassa postauksessa... 
 

2 kommenttia:

  1. Sanos muuta! Muistan jo sinun vastauksia lukiessani ajatelleeni, että tanssia ja runoja lukuunottamatta kaikki olisivat voineet olla minunkin elämästäni :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!