Etusivu

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Elämäntarkoitusta etsimässä 2
Elämäntarkoitusta etsimässä postaus jatkuu kysymyksineen, aiempiin kysymyksiin vastauksineen pääset tästä.
 
11. Mitä tekisin, jos raha ei olisi päämäärä? Todennäköisesti eläisin kuitenkin aika samansuuntaisesti kuin tälläkin hetkellä. Kirjoittaisin kuitenkin huomattavasti enemmän. 


Alan Wattsin
video (noin 5 min englanniksi)

12. Mitä tekisin, jos en ehdottoman 100%:sti välittäisi siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat? Hmm ... olisin varmasti vielä rennommin lasteni kanssa, tai antaisin heidän olla "vapaammin" myös muiden ihmisten seurassa, en välittäisi pitkistä katseista tai siitä mitä melua / liikettä lapsistani lähtee. En myöskään välittäisi yhtään kenenkään kommenteista yrittäjyyttä kohtaan. Ainakin tällä hetkellä minusta tuntuu, että monilla on käsitys yrittäjyydestä super raskaana puurtamisena, jonka tuovat sen hyvin selvästi esille. Tämä välillä meinaa näin aloittevaa yrittäjää / yrittäjän tielle ryhtyvää koskettaa... apua mihin olenkaan ryhtymässä!!! Ja kuitenkin sisällä on fiilis... näin kuuluu mennäkin minun osaltani nyt tällä hetkellä.


Kuten rahaa koskevassa kysymyksessä, on tärkeää kysyä itseltäsi, mitä tekisit, jos ei olisi mitään rajoituksia. Jos olisit täysin vapaa, mitä tekisit?

13. Mitä on "teen ennen kuolemaa" –listallani? Tahdon matkustaa paljon, ainakin Irlantiin ja Islantiin ja New Yorkiin... no siinä aluksi, tahdon myös kirjoittaa kirjan, tahdon viettää rakkaitteni kanssa aikaa, niin että olen nauranut, iloinnut ja ollut läsnä.

Mikä on tärkeintä sinulle? Minkä asioiden saavuttaminen saa aikaan tuon syvän täyttymyksen tunteen sisälläsi? Nämä opastavat sinua varmasti tarkoitustasi kohti.

14. Mitä aiheita voin yhdistää luodakseni oman ainutlaatuisen paikkani? Liikunta, kirjoittaminen, hyvinvointi, luonnonmukaisuus ... näistä koostuu minun elämäntehtäväni ja minun hyvinvointini...

Miten voit yhdistää eri asioita luodaksesi oman ainutlaatuisen elämänmosaiikkisi? Upea esimerkki mitä James Altucher käytti, oli sellainen, joka rakastaa koripalloa ja tilastotiedettä. Jos hän ei pääse NBA:han (eli valtava enemmistö), hän voi yhdistää kiinnostuksensa koripalloon ja tilastotieteeseen ja luoda oman mestaruusyhdistelmänsä.

15. Jos minun pitäisi kirjoittaa lyhyesti (1-2 lausetta) itsestäni ja kuvata ihanneversiotani, millainen se olisi? Ihanneminäni... Olen täynnä elämänvoimaa ja iloa, täytän elämäntehtävääni ja autan tällä keinoin monia ihmisiä voimaan paremmin omassa elämässään. Olen vahvasti oma itseni, nainen, ystävä, äiti ja vaimo, kaikki roolit ovat tasapainossa keskenään. ❤Esitä itsellesi johdonmukaisesti näitä paljastavia kysymyksiä ja löydät elämäsi tarkoituksen sekä autat sitä toteutumaan.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!