Etusivu

tiistai 2. joulukuuta 2014

Se mitä tapahtuu...


 

 Se mitä tapahtuu ei ole niinkään tärkeää
kuin se miten siihen suhtaudumme.

  
 
Tämä on toiminut mottonani jo hyvin kauan. Uskon, että voimme joka hetki valita itse kuinka asioihin, tilanteisiin tai tapahtumiin suhtaudumme. Kaikesta mitä meille tapahtuukin, voimme itse tehdä onnemme tai onnettomuudemme. Joka hetki ja joka tilanteessa voimme siis itse valita oman suhtautumisemme.
 
 


 
 
 


2 kommenttia:

  1. Niiin allekirjoitan tämän! Erittäin hyvin tämän on huomannut nyt, kun on välillä ihan kuolemanväsynyt, ja välillä taas paremmin levännyt - väsyneenä kaikki pienetkin vastoinkäymiset harmittavat ihan eri tavalla. Pirteänä taas jaksaa esim. lasten kanssa suhtautua pieleen menneisiin juttuihin ihan eri tavalla hyvässä hengessä ja rakentavasti... Ja niin toki myös muutkin tapahtumat elämässä ovat hyvin pitkälti kiinni ihan omasta asenteesta ja suhtautumisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, väsyneenä sitä tulee niin paljon helpommin niistä pienistäkin vastoinkäymisistä suuria. Omalla kohdalla olen todennut,ettei minun kannata väsyneenä aloittaa mitään mikä ei ole ehdottoman "pakkoa". Tahdin hidastaminen jeesaa tuolloin suuresti. Kun käy "hitaammalla" ehtii väsyneet aivotkin suhtautua asioihin ja tilanteisiin suht realistisesti,eikä tee kärpäsestä härkästä. Sama asia kun voi todella olla kovin erilainen vain omaa asennetta ja suhtautumistapaa muuttamalla. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!