Etusivu

maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulun aikaan...

 
Nyt on tullut se aika vuodesta, kun minä suljen tämän koneeni ja pidän puhelimenikin muualla kuin jatkuvasti käteni ulottuvilla. Irrottaudun arjen askareista ja laskeudun pikkuhiljaa joulun viettoon, ihaniin laiskoihin päiviin. Täytän vatsani pullolleen jouluherkkuja. Katselen ihania elokuvia yhdessä perheeni kanssa ja luen jotain uutuutta tuoksuvaa hyvää kirjaa. Hiippailen villasukat jalassa.  Juon glögiä ja herkuttelen. Nukun aamulla pitkään. Saunon kynttilän loisteessa. Nautin leppoisasta kiireettömästä, lämpimästä joulun ajasta.

Kiitos sinulle lukijani, että olet piipahtanut tai pysähtynyt ajatuksiini ja mietteisiini nyt joulukuun ajan sekä myös aiemmin tänä vuonna, kun blogiani olen kirjoittanut. Kiitos. Kiitos sinulle, joka olet jättänyt kommentin postauksiini ja rikastuttanut minun ajatteluani tällä. Ja kiitos sinulle, joka olet jakanut omia kokemuksiasi ja tuonut tätä kautta monille muillekin ajattelemisen aihetta. Kiitos kaikille tutuille ja tuntemattomille, kasvotusten tai meilin kautta viestiä ja kommenttia lähettäneille. Kaikki nuo ovat lämmittäneet suuresti sydäntäni.
 
Toivon sinulle kiireetöntä joulunaikaa, lämmintä oloa ja rakkauden täyteistä mieltä.

Iloista joulua jokaiselle!
 
 

 
 

 

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavalta joulusuunnitelmanne. Minäkin odotan joululta rauhaa ja yhdessäoloa. Tosin omat lapset tuntien tiedän, että joulu on myös malttamattomuutta ja muutakin kuin sitä idylliä, mitä itse toivon.

  Ihanaa joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllähän lasten jännitys ja odotus näin ennen aattoa on käsinkosketeltavaa. Ihanaa kylläkin, se tuo oman viehätyksen joulun viettoon.

   Ihanaa joulua teidän perheelle myös!

   Poista
  2. Ihanaa joulua teille Heli ja Elina :) toivottavasti myös sitä lepoa ja rauhaa löytää näin vilkkaan lapsiperhejoulunkin keskeltä.

   Poista
  3. Kiitos samoin, meillä joulupäivä on yleensä ollut ihana levon ja rauhan päivä, sitä odotan, ja toivon sen olevan tänäkin jouluna :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!