Etusivu

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Terkkuja Ahvenanmaalta!


Olemme Ahvenanmaalla. Merituuli henkäilee lempeästi. Linnut sirkuttavat ja visertävät. Konserttia on ilo kuunnella. Meri kimmeltää auringon säteiden ansiosta, jotka välillä pilvien raosta loistavat. Mökin piipusta nousee kevyt savuvana kohti taivasta.

Olemme Herrössä, suojaisassa lahden puokamassa, josta avautuu näkymä aavalle Itämerelle. Tuttu joutsen pariskunta on laiturin vierellä poikastensa kanssa etsimässä nokillaan syötävää rannan levien joukosta. Poikasia on nyt kuusi, viime vuonna niitä oli neljä, muistelemme.

Olemme lomailleet perheeni kanssa täällä jo kohta kymmenen kesää peräkkäin. Mieheni on viettänyt jo lapsuudestaan asti kesiä täällä samoissa maisemissa. Tämä on meidän perheen kesän kohokohta vuodesta toiseen.
 
 

Sieluni lepää täällä. On aina sitä tehnyt. Täällä kaikki henkii rauhaa ja kiireettömyyttä. Tämä on paikka missä minä lataan akkujani. Täällä kaikki aikomukset häviävät tai tarve saada jotain aikaan haihtuu tuulen mukana kuin savuna ilmaan. Läsnäolo valtaa tilaa. Täällä aika menettää merkityksensä. Kiire, jos sitä nyt on ollutkaan, katoaa täysin. Täällä voin olla täysin tietämätön ajasta ja päivistä. Täällä olen täysin uutispimennossa. Ja tästä myös nautin.


Nyt voi siis tulla hiljaiseloa tässä blogissa, tai sitten alitajuntani ajaa minut kirjoittamaan ja postauksia syntyy kuten ennenkin. Mutta mikäli mitään ei kuulu ei hätää, minä vain olen ja nautin. Sillä aikomukseni on olla tekemättä mitään tai tehdä sitä mikä milloinkin tekee mieli ja tuntuu oikealle. Otin mukaan kasan kirjoja, luen jos sille tuntuu tai olen lukematta. Pyöräilen tai lenkkeilen, jos keho sitä kaipaa tai sitten en. Olemme täällä niin kauan kunnes akut on ladattu, paluulippua emme ole ostaneet, jotta ei tule kiireen tuntua kenellekään meistä. Heinäkuuhun asti on aikaa ja se tuntuu hyvälle nyt!


Nautinnollista aikaa sinullekin missä sitten ikinä oletkin! Ja mukavaa juhannusviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi niin tämä kyllä on ihana paikka! Tunnen ja tunnemme kaikki itsemme niin kiitollisiksi,että saamme olla täällä <3.

      Poista

Kiitos kommentistasi!