Etusivu

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kesä!


Kesä on tullut! Vaikka vetäisinkin rakastamani villasukat tänä aamuna hetkeksi jalkaan. Tuntui kolealle, tai ehkä vain minun varpaillani tai ehkä vain halusin fiilistellä, aurinkohan tuolla ulkona paistaa. Villasukat jalassa minulle tulee mukavan leppoisa olo. Aamiaisella keskustelimme mitä kukakin haluaa, toivoo ja odottaa lomalta. Ja havahduin kuinka pieniä toiveita koko perheellämme onkaan! Miten pienistä onnen hetkistä arki ja lomakin koostuu! Uintia, grillausta, yhdessä oloa... muun muassa näistä meidän kesä koostuu.

Siinä aamuteetä juodessani jäin vielä pohtimaan mitä minä todella sisimmässäni haluan tältä kesältä ja päädyin seuraaviin juttuihin. 

Minä toivon, haluan ja aion tänä kesänä...

... käydä ainakin kolme kertaa heti herättyäni aamu-uinnilla järvessä.
... olla tietämätön päivistä ja kellonajoista jossain vaiheessa ja ainakin jonkin aikaa.


 
 
... syödä jäätelöä.
... lukea hyvää kirjaa.
... nauttia erityisesti kiireettömistä ja hitaista aamuista!
... poimia kukkia maljakkoon.
... istua pitkään iltaa auringon laskiessa kaksin mieheni kanssa.
... upottaa varpaani hiekkaan kuin lapset.
... kulkea muutenkin paljain varpain niin usein kuin mahdollista.
... kasvattaa herneitä omalla pihalla lasteni kanssa ja toivon saavani edes jonkinlaisen sadon, edes yhden herneenpalon.
... toivon tapaavani kauempana asuvia ystäviäni, joita arjen pyörteissä harvemmin tapaa.
... käyttää itseäni jossain hemmotteluhoidossa tms. en tiedä vielä mitä se olisi, mutta jotain ihanaa vain minulle.
... nauttia kesästä niin, että syksyn tullen ei ole oloa "joko se meni".


Saa nähdä toteutuuko kaikki toiveeni. Lähinnä tuo viimeinen arveluttaa. Jotenkin on mielessä olo, että kesä hujahtaa aina kovin nopeasti. Ainakin viime kesän jälkeen muistan olon, että "joko se meni". Nyt toivon ettei tätä tulisi. Ehkä tämäkin on enimmäkseen kiinni korvien välissä, sillä omasta asenteestahan on niin paljon kiinni se, miten minkäkin asian kokee. No toivottavasti pystyn nyt tänä kesänä elämään hetkessä ja nauttimaan niin, että akut on ladattu syksylle. Ja tämähän täytyy aloittaa heti tässä ja nyt! 


Ihanaa nautinnollista kesää sinullekin!

4 kommenttia:

 1. Mukavia toiveita kesälle! Hemmotteluhoito, jalkaiden upottaminen hiekkaan, nauttiminen, herneenpalot...kaikki niin ihania asioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, niin minäkin ajattelen, että nuo ovat ihana asioita ja siksi niitä toivonkin itselleni!
   Ihanaa kesää ja paljon mukavia asioita arkeen ja lomaan sinullekin! :)

   Poista
 2. Niin ne kesät vaan tuppaa aina livahtamaan liian nopeasti ohi. Itselläni ainakin, vaikka kuinka yritän aina keskittyä siitä nauttimaan. Mutta sepä se, iso osa elämästä on kuitenkin arkea ja niitä tavallisia juttuja, joten mikäs sen tärkeämpää kuin nauttia niistä, ja tietysti pyrkiä tekemään just niitä juttuja mistä nauttii. Oli sitten loma tai arki :)
  Toivottavasti pääset tekemään nuo kaikki haaveilemasi, ah niin tärkeät jutut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa, arkea tämä elämä suurimmaksi osaksi on, kesälläkin :). Toivon, että saan, ehdin ja pystyn tekemään nuo kaikki pienet isot asiat kesän aikana, ainakin nyt suunta näyttää hyvälle.

   Poista

Kiitos kommentistasi!